Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitiminin Birincisi Tamamlandı Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019

Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitiminin Birincisi Tamamlandı

Genel Müdürlüğümüz Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Dairesi başkanlığımızın koordinasyonunda, Daire Başkanımız Uzm.Ecz. İrem MÜHÜRCÜ moderatörlüğünde Başkanlığımızda görev yapan alan uzmanları ve eğitime davet edilen katılımcılarla birlikte, iki grup halinde yapılacak olan Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitimlerinin birincisi  İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Urla Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi toplantı salonunda 30 Haziran ve 02 Temmuz tarihleri arasında  tamamlandı.

Eğitimin ikinci günü; İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde cep depoların yerinde değerlendirmesi yapıldı.

• Cep Depo Eğitimi 1.jpeg
  • Cep Depo Eğitimi 2 (2).jpeg