Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitiminin İkincisi Tamamlandı Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019

Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitiminin İkincisi Tamamlandı

Genel Müdürlüğümüz Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Dairesi başkanlığımızın koordinasyonunda, Daire Başkanımız Uzm. Ecz. İrem MÜHÜRCÜ moderatörlüğünde Cep Depo Denetim Ekipleri Eğitimlerinin ikincisi; 04 - 06 Temmuz tarihleri arasında  İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Urla Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitimin ilk gününde İzmir İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Mehmet Burak ÖZTOP, Kuzey Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Birol DURUKAN, Güney Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Anıl ESEN ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet ALPER’e birinci grupta değerlendirilen sağlık tesislerinde gözlemlenen sorunlar hakkında sunum ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eğitimin ikinci günü; İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Buca Seyfi Demirsoy ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde cep depoların yerinde değerlendirmesi yapıldı.

• Urla Eğitim 1.jpg
  • Urla Eğitim 2.jpg