Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Cep Depolarının İşleyişi Konusunda Yerinde İncelemelerde Bulunuldu Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019

Kamu hastaneleri Genel Müdürlüğümüz Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda 13 Eylül 2019 tarihinde yapılan Malatya il değerlendirme toplantısı sonrasında Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Dairesi Başkanımız Uzm. Ecz. İrem MÜHÜRCÜ tarafından, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Cep Depoların işleyişi konusunda, sağlık tesisinin Başhekim Yardımcıları Leman Acun DELEN, Ersoy ÖKSÜZ, Ayşegül ALTINTOP GEÇGİL ile İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Özal Erkan DEMİR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Evren KURAK SEVİNDİR ve Kalite Birimi çalışanlarından Nevruz ÖDEVCİ ile beraber Acil Servis, Ameliyathane ve Anjiyografi/Kardiyoloji gibi özellikli birimlerin cep depolarında yerinde incelemeler yapılarak iyileştirici düzenleyici faaliyetler hakkında bilgilendirmeler ve önerilerde bulunuldu.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg