Manyetik Rezonans Görüntüleme Sistemleri Teknik Eğitimi Yapıldı
03 Haziran 2022

Genel Müdürlüğümüz Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Dairesi Başkanlığı Klinik Mühendislik Yönetim Birimi tarafından planlanan, Biyomedikal Mühendislik Hizmetleri 5. Teknik Eğitimi 02 Haziran 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.
Genel Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerindeki Klinik Mühendislik Hizmetleri Birimi’nde görev alan Biyomedikal mühendisleri ve teknikerlerinden oluşan 458 katılımcıya “Manyetik Rezonans Görüntüleme Sistemleri” hakkında cihazın temel fizik prensibi, çalışma prensibi, cihazı oluşturan komponentlerin yapıları ve başlıca karşılaşılan arızalar hakkında teknik eğitim verildi.

Toplantının kapanış konuşmasını Daire Başkanımız Uzm. Ecz. İrem MÜHÜRCÜ tarafından yapıldı.
Tıbbi cihazların güvenli kullanılması için gerekli bakım ve arıza sonrası onarım işlemlerinin kendi teknik personelimizle yapılmasına olanak sağlanması ve satın alınan teknik hizmetlerin niteliği ölçülerek yapılan işlemin doğruluğunu kontrol edebilecek teknik altyapının oluşturulması için bilgi paylaşımı yapıldı.

• Klinik Mühendislik Manşet.JPG
  • Klinik Mühendislik  1.jpg